Skip to main content
Het spreekuur is uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

U kunt uitsluitend telefonisch een afspraak maken tussen 8.00 – 12.30 uur. Als u op dezelfde dag nog gezien wil worden, dan is het wenselijk om zo vroeg mogelijk op de dag te bellen.

Rekening houdend met wachttijden en uw privacy bij het uitvragen van vertrouwelijke informatie, is het helaas niet mogelijk om afspraken aan de balie te maken.

De doktersassistente vraagt u naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten. De doktersassistente is, net als de huisarts, uiteraard verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Het is vanaf heden mogelijk om online een afspraak te maken uitsluitend op het spreekuur van de assistente via MijnGezondheid.net.

Wij vragen daarbij uw attentie voor het volgende;

U kunt een afspraak via MijnGezondheid.net (MGN) plannen uitsluitend op het spreekuur van de  assistente voor de volgende verrichtingen;

  • oren uitspuiten (2 dagen voorafgaand aan de afspraak druppelen met olie)
  • het meten van de bloeddruk
  • wratten aanstippen
  • uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
  • hechtingen verwijderen
  • injecties (bijvoorbeeld tetanus en vitamine B12)
  • rust ECG (hartfilmpje op uitnodiging van de praktijkondersteuner huisarts)
  • controle wondverzorging
  • verstrekken van algemene informatie en zelfzorgadviezen
  • bloedprikken

U kunt een afspraak voor bloedprikken maken als u reeds in bezit bent van een bloedprikformulier (afkomstig van Dokter&Diagnostiek) of dat wij het formulier voor u klaar hebben liggen op de praktijk.

Dus NIET indien u bloed moet laten prikken vanuit de specialist.

In alle andere gevallen vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de assistente voor overleg en het eventueel plannen van een afspraak.

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om via MijnGezondheid.net een afspraak te plannen bij de praktijkondersteuner of huisarts.

MijnGezonheid.net013 - 542 27 22

Afmelden

Kunt u een afspraak niet nakomen? Belt u ons dan minimaal 24 uur van tevoren om de afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Er kan dan een andere patiënt ingepland worden op dat tijdstip.
Indien u niet tijdig afbelt, kan u een rekening krijgen. Deze wordt niet vergoed door uw verzekeraar.

Meerdere klachten

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.