Het spreekuur is uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken tussen 8.00 – 12.30 uur. Als u op dezelfde dag nog gezien wil worden, dan is het wenselijk om zo vroeg mogelijk op de dag te bellen.

De doktersassistente vraagt u naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten. De doktersassistente is, net als de huisarts, uiteraard verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om online een afspraak te maken met de huisartsenpraktijk via MijnGezondeid.net. Zodra deze functionaliteit beschikbaar is, kunt u dit zien in uw MijnGezondheid.net omgeving.

MijnGezonheid.net013 - 542 27 22

Afmelden

Kunt u een afspraak niet nakomen? Belt u ons dan minimaal 24 uur van tevoren om de afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Er kan dan een andere patiënt ingepland worden op dat tijdstip.
Indien u niet tijdig afbelt, kan u een rekening krijgen. Deze wordt niet vergoed door uw verzekeraar.

Meerdere klachten

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.